A Network4 a Bundesliga sorsdöntő mérkőzéseit is adja a hétvégén, de a motorsportok szerelmesei sem maradnak közvetítés nélkül.

A MATCH4 közvetíti Szoboszlai Dominik következő meccsét vasárnap. A Liverpool 15 órakor a Crystal Palace-t fogadja, méghozzá igazán nehéz helyzetben. A legutóbbi fordulóban Szoboszlai csapata döntetlent játszott a Manchester Uniteddel, ezzel pedig átadta a vezetést a Premier League-ben az Arsenalnak. A meccs után a Liverpool játékosai rengeteg kritikát kaptak. Feszült hangulatban készülnek tehát Szoboszlaiék a tabella 14. helyén álló Crystal Palace ellen.

A Premier League mellett Európa másik topligájában, a Bundesligában is komolyra fordult a helyzet, akár végérvényesen is eldőlhet a küzdelem a hétvégén. A Leverkusen 76 ponttal áll az élen, a Bayern München pedig 60 ponttal a második. Ha valóra válik a bajorok rémálma és szombaton a Bayernt megveri a Köln, majd másnap a Leverkusen győzni tud a 12. helyen álló Bremen ellen, akkor már tényleg senki és semmi nem veheti el a bajnokságot a Leverkusen együttesétől. A Network4 mindkét meccset élőben közvetíti, ám nem csak a labdarúgásé a főszerep a csatornán.

Ugyanis a hétvégére Texasba költözik a motorsportok krémje; a NASCAR és a MotoGP is az olaj államából jelentkezik, a Network4 pedig minden mozzanatról tudósítja a nézőket. Ami a NASCAR-t illeti: idén már volt 5000 dolláros büntetéssel járó lökhárító dobálás (az Xfinity sorozatban Joey Gase hozzávágta a lökhárítóját az őt kiütő Dawson Cramhez), tizedmásodperceken múló befutó a Cup Seriesben, valamint hatalmas bukások is. Az őrület a kilencedik futamon, a Texas Motor Speedwayen is folytatódhat: 400 gyilkos mérföld vár a versenyzőkre a NASCAR Cup Seriesben az 1,5 mérföldes oválpályán, ahol igazi autó-autó elleni küzdelem várható. A Network4 hozza el a magyar nézőknek a teljes NASCAR szezont, így a Cup Series, a Truck és az Xfinity küzdelmeit is itt láthatják a rajongók a hétvégén.

Államon belül lesznek a világ legjobb motorosai is a víkend alatt: a MotoGP, Moto2 és Moto3 mezőnye Austinban versenyzik. Ez lesz a harmadik Grand Prix a 2024-es szezonban, az évadnyitó futamot a királykategóriában Katarban Francesco Bagnaia nyerte, míg Portugáliában Jorge Martínt intették le elsőként. Utóbbi pilóta vezeti a bajnokságot is az egy harmadik helyével és egy győzelmével. Bagnaianak egyelőre küzdenie kell azért, hogy zsinórban harmadszorra is megnyerje a világbajnokságot - még teljesen nyitott a küzdelem. A MotoGP, a Moto2 és a Moto3 teljes évadát a Network4 közvetíti.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture  Facebook és  LinkedIn oldalát is.

(Borítókép:  Getty Images Hungary)

Címkék