Régi hagyományt éleszt újra a MediaFuture, érkezik a Media Regatta. Az eseményre május 30-ig tart a nevezés.

Ahogy azt korábban  bejelentettük , június 14-én a közel 160 éves Balatonfüredi Yacht Club ad otthont a 2024-es Media Regattának. A mérkőzésen maximum 30 vitorlás indulhat, hajónként 8 fős személyzettel. Mind a vitorlásokat, mind a profi kapitányokat biztosítjuk, így előképzettség nem szükséges, viszont a jó csapatmunkára nagyon is szükség lesz.

Bár alapvetően ez egy megmérettetés, az esemény nem csak a versengésről fog szólni: az öbölben és a vízen is egyaránt zenés programokkal készülünk, este pedig egy fergeteges afterparty alatt lesz lehetőség a kötetlen kapcsolatépítésre és -ápolásra is.

A MediaFuture-nél fontosnak tartjuk, hogy a média-, PR-, reklám- és marketingszakmának minél több lehetősége legyen a személyes találkozásra. Az online világban ugyan sok folyamat leegyszerűsödött, de ez a létezés azt is magával hozta, hogy mindenki leginkább a saját monitorján keresztül szemléli az eseményeket. Márpedig valós párbeszédekre szükség van, hiszen – bár külön hajókkal, így nem feltétlenül egy csónakban de – egy tóban húzzuk azokat a bizonyos evezőket

– hangsúlyozza az esemény fő célját Korcsmáros Felícia, a portál felelős szerkesztője.

Június 14-én egy teljes nap szól ezekről a találkozásokról. Miután délelőtt mindenki megérkezett, kisorsolják a skippereket és kezdetét veszi a vitorlásverseny, aminek a végén a vízen és az öbölben is DJ-k biztosítják a zenét a hangulathoz. Kis felfrissülés után a Vitorlás Étterem ad otthont a díjátadónak, majd vacsora, és afterparty várja a résztvevőket.

A hazai médiapiac szereplői (médiumok, reklám- és kreatív ügynökségek, gyártó cégek, influencer vállalkozások stb.) május 30-ig nevezhetnek az eseményre, a tengeribetegek pedig akár sétálójegyet is válthatnak. A regisztrációs felület a Media Regatta  weboldalán  érhető el.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és   LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Címkék