A Media Innovator Awards a Mediaspace.globalt hirdette ki győztesnek a „Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK” kategóriában. Az Incze Kinga által alapított, brit cégként működő globális platformnak rövid időn belül ez a második elnyert díja, miután tavaly év végén a British Made Awardstól megkapta a „Most Engaging Tech & Media Sector Networking Platform” címet.

A Media Innovator Awards a Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK díjat a Mediaspace.globalnak ítélte.

A díjátadó az Innovation in Business online magazin programjának a része. A Media Innovator díj célja, hogy a médiakörnyezet folyamatosan fejlődésével azokat a vállalkozásokat és úttörőket emelje reflektorfénybe, amelyek innovációt és kiválóságot mutatnak, és akik a média jövőjét alakítják – olvasható a MediaSpace  sajtóközleményében.

Ahogy a Media Innovator Awards fogalmaz:

A díjak olyan médiaiparban dolgozó vállalkozások és szakemberek számára készülnek, akik jelentős mértékben hozzájárulnak saját területükön az iparág fejlődéséhez. [...] Az Innovation in Business célja, hogy összehozza az iparág legjobb és legragyogóbb elméit, hogy együtt ünnepeljék meg az eredményeiket.

A Mediaspace.global platform alapító-ügyvezetője, Incze Kinga így nyilatkozott:

Már az első díjunknak is kimondhatatlanul örültünk, a Media Innovator Awardsnak köszönhetően pedig újabb szintet lépünk nemzetközi elismertségben.A Mediaspace.global a szakmai közösségi platformok újhullámát képviseli, és ez a díj is ennek a visszaigazolása. Két évtizeddel a közösségi média indulása után a B2B-piacokat még mindig földrajzi korlátok választják el. A Mediaspace megnyitja a határokat az érdemi, magas szintű szakmai és üzleti kapcsolatteremtés globális, digitális lehetőségei előtt azon szakemberek és cégek számára, akik a piac előtt akarnak járni, és új lehetőségeket keresnek a média, marketing, szabályozás, technológia területén.

A cég elnöke, a brit-amerikai jogász Hamish Sandison hozzátette, hogy büszke a Mediaspace.global csapatára, mivel ez a díj is mutatja, hogy csapat a nemzetközi médiapiaci innováció élvonalában van. Külön büszke arra, hogy a Mediaspace.global premium előfizetői, a Leadership Club tagjai, olyan vezetők a világ különböző pontjairól, akik nem követni, hanem formálni akarják az eseményeket. A Media Innovator Awards tovább segít őket abban, hogy még több ambiciózus vezetőt meg tudjanak szólítani, és meghívni a Mediaspace.global Leadership Clubba.

(Borítókép: mediaspace)

Címkék