Sztárbox ismert bajnokai is ringbe lépnek a Hell Boxing Kings nemzetközi versenyén a celeb kategóriában. Molnár Áronnal azonban nem sikerült megegyezniük a szervezőknek.

Nagy fába vágta a fejszéjét a több mint 60 országban jelenlévő márka, a Hell, ugyanis egy nemzetközi versenysorozaton keresi 10 ország legjobb bokszolóit, négy súlycsoportban, illetve celeb kategóriában a Hell a Boxing Kings. A teljesen egyedülálló, újszerű versenysorozat győztesei 100 ezer dollárt kapnak (36 millió forint). A selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában. A negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti idén ősszel.

A Hell Boxing Kings a versenyt Roy Jones Juniorral közösen szervezi, minden idők egyik legjobb ökölvívójával, aki négy súlycsoport világbajnoka volt, így ő az esemény arca és nagykövete is. Magyarországon celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence szállnak ringbe. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal támogatja – számolt be az Index.

Molnár Áronnal azonban nem tudtak megállapodni a szervezők, ezért a Sztárboxban tavaly szintén résztvevő Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban, a nemzetközi bokszversenyen. Molnár Áron egy TikTok videóban elmondta, hogy annak ellenére, hogy nem sikerült a márkával megegyezniük a Hell részéről egy hihetetlenül izgalmas kezdeményezésnek tartja, hogy ekkora lehetőséget és nyilvánosságot kapnak a profi (és amatőr) ökölvívók.

A Sztárbox győztese egy bajnok keménységével üzent Istenes Bencének, aki a harmadik helyen végzett az RTL ökölvívó-gála műsorában:

A helyettem felkért Istenes Bencével kapcsolatban csak egy megjegyzésem lenne: ahhoz, hogy hitelt tudjon magának szerezni – hogy miért ő méretteti meg magát nemzetközi szinten - először lehet, hogy el kéne vennie az övemet.

A döntő egyébként 2024. decemberében lesz Magyarországon, a gálán pedig sztárvendégek is fellépnek, köztük Roy Jones Jr. a Hell Boxing Kings fővédnöke. A MediaFuture nemrég a szervezőkkel beszélgetett a verseny kulisszatitkairól, ahol az is kiderült, miért éppen box versenyt szerveznek, hogyan nyerték meg maguknak Roy Jonest és mi alapján válogatják ki a versenyzőket.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: Szollár Zsófi / Index)

Címkék