Itthon is elérhetővé vált a Bookmate hangoskönyvre specializált szolgáltatás: a platform világszerte emberek millióit inspirálja arra, hogy többet olvassanak.

Már hazánkban is elérhető a világ egyik legnagyobb e-könyv és hangoskönyv szolgáltatójának katalógusa. A Bookmate több millió címet tartalmazó gyűjteményéből a felhasználók egy havi csomag részeként korlátok nélkül válogathatnak e-könyveket, illetve hangoskönyveket.

A platform jelenleg a világ húsz országában, 16 nyelven kínál könyveket és hangoskönyveket. Az olvasást minden olyan felhasználó számára elérhetővé teszi, aki rendelkezik okostelefonnal, táblagéppel vagy webböngészővel – számolt be cikkében az Economx.

Bookmate már most emberek millióit inspirálja az új könyvek felfedezésére, de a szolgáltatás felhasználói bázisa Európában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és Afrikában is aktívan növekszik.

A Bookmate folyamatosan növekvő katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet foglal magába.

A csomag a világ legnépszerűbb könyvkiadóinak nemzetközi irodalmi választékát és a magyar könyvkiadók népszerű kiadványait kínálja a fogyasztóknak. A szolgáltatás emellett több mint ötezer magyar nyelvű kötetet és több mint ötszáz magyar nyelvű hangoskönyvet is elhoz az irodalom szerelmeseinek.

A felhasználók havi előfizetés részeként vehetik igénybe a szolgáltatást: a fix díjért cserébe korlátlan hozzáféréshez juthatnak hozzá a rendszerben elérhető magyar és további 15 nyelven választható tartalmakhoz.

A szolgáltatás iOS, Android és webes felületen is elérhető: mobilon, táblagépen vagy webes böngészőben is olvashatóak a katalógusból kiválasztott könyvek. A felhasználó ráadásul bármikor folytathatja az olvasást vagy a hallgatást, ott ahol abbahagyta. Emellett az igényei szerint a betűtípust, a fényerőt, a háttérképernyő színét vagy a hangoskönyv lejátszási sebességét is kiválaszthatja.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: Thanasis Zovoilis / Getty Images)

Címkék