Március 25-én indul Az álommeló második évada, ahol Balogh Levente ismét rengeteg jelentkező közül választja ki azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.

Idén ismét rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért, az üzletember fő szempontja ugyanis az, hogy „átlagos nem létezik, csak átlag feletti” – olvasható az RTL közleményében.

A sikeres üzleti reality, Az álommeló új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert Levente egyik cégének élére hamarosan Balázst nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt, részesedést is kap a cégből, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak.

A megüresedett elnöki asszisztens pozíció tehát ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.

A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, az elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor az elnök elküld egy jelöltet, helyette új ember érkezik, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amikor már nem érkeznek új jelöltek. Onnantól 14 szerencsés küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.

Balogh Levente segítői idén is: Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. Dr. Krasznai István ügyvéd (KRASZNAI Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd Balogh Leventének a döntésben, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.

Az álommeló március 25-től minden hétköznap nyolc órától látható az RTL műsorán. Az epizódok pedig visszanézhetőek az RTL+-on.

(Borítókép: RTL)

Címkék