A Warner Bros. Studio Tour London egy szédítő kampányt indított: egy hatalmas Marge néni sodródik az égen a Tower Bridge felett.

A Tower Bridge környéke az elmúlt évben a látványos kampányok központjává vált. Egy május elsején induló kezdeményezés azonban az eddigieknél is varázslatosabbra sikerült. London lakosai tátott szájjal sétálhatnak a Temze környékén, ugyanis olyan látványban lehet részük, mint mugliknak eddig soha: Vernon Dursley nővére, Marge Dursley lebeg az égen – tudatta a Berkshire Live.

A 6,5 méter magas, 11,7 méter széles és 95 kg súlyú Marge néni felpuffasztását, most nem a Griffendél üdvöskéje intézte, hanem Warner Bros. Studio Tour London, hogy ezzel ünnepelje a harmadik Harry Potter film huszadik évfordulóját, és felhívja a figyelmet a Return to Azkaban nevű programra. A látogatók a május 1. és szeptember 4. közötti kezdeményezés keretében új filmkészítési titkokat tudhatnak meg, valamint a Studio Tour részeként láthatnak vadonatúj filmes díszleteket, köztük a jóstermet és a sötét varázslatok elleni bűbájok osztálytermét.

@thehandbooknews Tag a Harry Potter fan. There’s a giant aunt Marge installtion floating above Tower Bridge. The inflatable is to celebrate the launch of the brand new feature for summer at Warner Bros. Studio Tour London - Return to Azkaban. Want to find more Harry Potter must-see spots in London? Check the link in our bio! @Harry Potter #harrypotter #towerbridge #londonpopup #thingstodoinlondon #harrypottertiktok ♬ Hedwig's Theme (From "Harry Potter") - The Danish National Symphony Orchestra

Laura Sinclair-Lazell, a Warner Bros. Studio Tour London Show Experience vezetője elmondta:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Harry Potter és az Azkabani fogoly című filmből Marge néni felfújásának pillanatát megismételhetjük, hogy megünnepeljük a vadonatúj szolgáltatásunk, a Visszatérés Azkabanba bemutatását. Sok rajongó meglepődik, amikor megtudja, hogy ez a népszerű jelenet nem CGI segítségével készült, hanem valójában a mi hihetetlenül képzett filmeseink hozták létre. Nagyon örülünk, hogy a látogatók mostantól a Studio Touron is megismerkedhetnek a Harry Potter-sorozat harmadik filmjének kulisszák mögötti varázslatával.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture  Facebook   és  LinkedIn   oldalát is.

(Borítókép: Chris J Ratcliffe / Getty Images)

Címkék