Újra adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz: a legutóbbi jótékonysági akcióján 11 millió forintnyi adomány érkezett be a nézőktől.

Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz május 18-án, ahol a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtenek adományt. Az élő adás házigazdája Barabás Éva lesz. A különkiadásban a nézők megismerhetik a Bátor Tábor munkáját, az érintett családok szívszorító történeteit, a profi egészségügyi csapatot, de a tábor motorjait, az önkénteseket is  olvasható az RTL közleményében.

A Bátor Tábor több mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos vagy tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a betegség miatt elveszett gyerekkorukat. A Bátor Tábor 2001 óta már több mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére.

A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 11 millió forintnyi adomány érkezett be a nézőktől. Az elmúlt évek alatt megközelítőleg 120 millió forint támogatás gyűlt össze a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz különkiadásainál. Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, nemcsak az adás ideje alatt, de egész évben bármikor, akinek fontos, hogy a beteg gyerekek visszakapják gyerekkorukat. A 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS elküldésével, vagy a szám felhívásával, majd a 02-es mellék beütésével bruttó 500 forinttal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

  • A Fókusz Plusz május 18-án, szombat este 18:55-kor kezdődik az RTL csatornán.

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes programjait kizárólag adományokból tartja fenn. Az adó 1%-os felajánlások nélkül élményterápiás programjaik jelentős részét nem tudják megtartani. A felajánlás módjáról az alábbi linken lehet többet megtudni.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: RTL)

Címkék