Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja. A játékosok mindennapjait 24 órában követhetik nyomon a nézők az RTL+ streaming platformon.

Tizenkettedik alkalommal jelentkezik az RTL nagy sikerű valóságshow-ja, a Való Világ. A villalakók ezúttal is számtalan kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!”. Az addig vezető út azonban megannyi kiválasztással, kihívással és párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz, a fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 idegborzoló fordulatokat tartogat a nézők számára – közölte az RTL.

A Beköltözés 21:00-tól élőben látható az RTL+ felületén, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is szemtanúi lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének. Ekkortól veszi kezdetét a játék, ami valóság: az RTL+ felhasználói pedig napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a Villa falain belül történik. Nemcsak betekintést nyerhetnek a ValóVilág12 játékosainak életébe, de mindent megtudhatnak kedvenceikről, a történésekről, valamint egyes exkluzív tartalmakat, csak az RTL+ felületén követhetnek nyomon.

Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legérdekesebb történéseit.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: RTL+)

Címkék