David Beckham és Thierry Henry egy „No Lays, No Game” akcióban olyan szurkolókat hívott meg közös meccsnézésre, akiknek a zsebében lapult a márka nasijából.

A Lay's futball legendákkal, egészen pontosan David Beckhammel és Thierry Henry-val szövetkezett, a partnerségnek köszönhetően a sztárfocisták pedig szurkolóknak okoztak felejthetetlen élményt egy közös meccsnézéssel. Cserébe csak annyit kértek a rajongóktól, hogy ők szolgáltassák a szurkoláshoz elengedhetetlen rágcsát, a Lay's Chips-et.

Az UEFA Bajnokok Ligájával való partnerség részeként a No Lays, No Game jeligére Beckham és Henry a milánói San Siro ikonikus stadionjába látogatott el, hogy részt vegyen a márka chip cam akciójában.

A kevesebb mint öt perccel a kezdőrúgás előtt leforgatott rövid videó egy szórakoztató jelenettel kezdődik, amelyben Henry – nem gondolva szegény éhező Beckhamre – befal egy egész zacskó Lay's chipshet, így barátjának egy szem sem marad. Az incidenst követően mindkét legenda közvetlenül a stadion nagyképernyős televízióján keresztül szólítja meg a közönséget, hogy tőlük kérjenek segítséget a korgó gyomrú Beckham megmentésére. Egy különleges ajánlattal is előrukkolnak, miszerint minden olyan szurkolót meghívnak magukhoz meccset nézni, akiknél akad egy kis Lay's chips. A két foci ikon a San Siro szurkolóihoz szólva a chip cam-en keresztül, a 75 ezer fős tömegben kereste a szerencsés chips-tulajdonosokat.

A világ minden tájáról hallottuk a futballrajongók véleményét, és ugyanazt mondják nekünk: akár egy baráti társasággal, akár egyedül nézik a meccset, az élmény mindig jobb, ha osztozunk egy zacskó Lay's-en. Idén a No Lay's, No Game még több okot ad a rajongóknak arra, hogy Lay's-t vegyenek a kezükbe. Azokkal, akik így tesznek, valami igazán figyelemre méltó dolog történhet. És mi van azokkal, akik nem? Lehet, hogy ők kimaradnak.

– mondta Ciara Dilley, a PepsiCo globális élelmiszeripari csoport marketingért felelős alelnöke.

A rajongók az ajánlatot meghallva mindenféle trükkel próbálkoztak — többek között telefonon mutogatták egy csomag Lays fotóját , hogy ők lehessenek azok, akik élvezhetik a sztárok társaságát. Végül azonban előkerültek a szerencsés szurkolók, ugyanis a legendák egy apa-lánya párost szúrtak ki a tömegben egy pár csillogó-villogó bontatlan Lays-tasakkal.

A nyerteseket ezután a VIP-portálhoz vezették, hogy a focilegendákkal együtt élvezzék a Rossoneri és a francia bajnok PSG tavaly év végi Bajnokok Ligája-csoportmeccsét.

Beckham a sikeres nasi szerző akcióról úgy nyiltkozott végül, hogy:

Nagyszerű napot töltöttünk a San Siro stadionban a No Lay's, No Game forgatásán. Amikor Thierry és én együtt vagyunk, az mindig nagyon szórakoztató – és fantasztikus volt, hogy 75 000 szurkolót lephettünk meg.

(Forrás: Marketing Beat)

(Borítókép: Nicola Campo/ Getty Images)

Címkék