Megérkezett a várva várt bejelentés: Ráskó Eszter lesz az új műsorvezető Vadon Jani távozása után a Rádió-1 reggeli műsorában.

Ráskó Eszter az új műsorvezető a Rádió1-en Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri reggeli műsorában. Hetek óta találgattak a rajongók,  hogy vajon ki foglalja el Vadon Jani megüresedett székét, Balázsék pedig az elmúlt napokban pedig kiírtak egy szavazást, hogy pontot tegyenek a találgatások végére. Több mint 250 000 szavazat érkezett, melyből a Dumaszínház csillaga jött ki győztesen. A nézők döntése egybecsengett a műsorvezetők reményeivel, így örömmel fogadták a választottat.

Az új műsorvezető, akit főleg stand up előadóként ismer az ország (aktuális előadása A hetyegő vipera), így jellemezte magát a Dumaszínház oldalán:

Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó smsezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb. 

Balázsék tavaly decemberben jelentették be, hogy Vadon Jani 15 év után távozik a legnépszerűbb reggeli rádióműsor műsorvezetői közül. A döntést a rádió Facebook-oldalán megjelent bejegyzésben indokolták, miszerint Vadon Janit

új kihívások vonzzák, és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát.

 Kollégái erre úgy reagáltak, hogy megértik és elfogadják a döntést, de nehéz felfogni a nagy változást.

A Rádió 1 reggeli műsorába – amely jelenlegi formájában 2016 óta fut – többen is jelentkeztek. A közönség olyan közszereplőkre adhatta le a voksát, mint  Puskás Peti, Gévai Juli, Kovácsovics Fruzsina, Ábel Anita, Wossala Rozina, Faragó Janka, Musimbe Dávid Dénes, de Alekosz is önként jelentkezett a pozícióra.

(Borítókép:  Ráskó Eszter 2019. szeptember 18-án. Fotó: Huszti István / Index)

Címkék