Az első évad óriási sikerét követően az RTL ismét műsorra tűzte az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality-t, amely ezúttal nemcsak a tévénézők és a csatorna streaming platformjának nézői számára kínál szórakozást. A Port.hu-val közösen megálmodott kibeszélő műsorban a rajongók videós podcast formátumban nyernek betekintést a kulisszák mögé.

Az egykor oly nagy népszerűségnek örvendő, klasszikus valóságshow-k helyét az utóbbi években fokozatosan átvették az olyan reality-k, amelyekben a szereplőknek valódi stratégiai gondolkodásra van szükségük ahhoz, hogy győzni tudjanak. A streaming platformokon folyamatosan bukkannak fel újabb és újabb sorozatok - gondoljunk például a Netflix The mole-jára - az RTL-nek hála azonban a tévénézőknek sem kell nélkülözniük az effajta műsorokat. A tavaly bemutatott Árulók ugyanis újabb évaddal érkezik, a reality-t pedig egy szinte már elfeledett műsortípus kíséri: egy kibeszélő show.

Egyedi kooperáció

A különböző valóságshow-k és sztárok szereplésével készült műsorok esetében bár egy időben hatalmasat futottak a kibeszélő műsorok, az utóbbi években a készítők inkább más megoldásokat választottak annak érdekében, hogy a nézők az epizódokban látottakon túl a kulisszák mögé is betekinthessenek. A szereplők reggeli műsorokban vendégeskedtek, social médiában közzétett short videókban adtak apró snippeteket, vagy interjúk keretében meséltek az élményeikről, tapasztalataikról.

Az Árulók készítői azonban egy merőben új koncepcióval rukkoltak elő: a Port.hu stábjával karöltve egy exkluzív videós podcast formájában hozzák el a kibeszélő show-t, ahol a műsor készítői mellett a szereplők is megosztják a gondolataikat a nézőkkel, hallgatókkal. Az Árulók - Titkok a kastélyból epizódjai minden pénteken és vasárnap 19:50-kor a Port.hu-n tekinthetők meg.

Az első adás vendége Nyári Gábor, a műsor szenior kreatív producere, valamint egy rejtélyes játékos. Premier 19:50-kor a PORT.hu-n!

A népszerűsítés alternatív formái

Mivel a lineáris tv különösen a fiatalabb generációk körében egyre inkább veszít népszerűségéből, a csatornák számára fontos, hogy a lehető legtöbb platformot kihasználva minél hosszabb időre bevonzzák a nézőket. Egy olyan sikeres és különleges műsor, mint az Árulók - Gyilkosság a kastélyban remek lehetőséget kínál arra, hogy más médiumok bevonásával növelje az érdeklődést - akár olyan célcsoportok esetében is, akik alapvetően az online világában mozognak a távirányító nyomkodása helyett.

Címkék