Március 8-án hajnalban a FEM3 korábbi programhelyén elindult a TV2 Klub, a TV2 Csoport nőknek szóló kábelcsatornája.

A nemzetközi nőnapon, hajnalban a FEM3 korábbi programhelyén elindult a TV2 Klub. A TV2 Csoport nőknek szóló kábelcsatornája a nyitóhétvégén Nia Vardalos filmjeit vetíti, de számos országos premierrel készül, a sorozatrajongók pedig az elejétől újranézhetik a Jóban Rosszbant és a Mintaapákat is – olvasható a TV2 közleményében.

A TV2 Klub indulásánál március 8-án a Mokka vendége két olyan szereplő volt, akik ott voltak a 2005-ben indult Jóban Rosszban kezdeténél. Vándor Éva és Előd Álmos nosztalgiáztak a sorozatról és kollégákról a TV2 Klub nagykövetével, Szabó Zsófival és Pachmann Péterrel, és azt is elárulták, hogy bő fél évvel a tévés premier előtt már gőzerővel forgattak, olykor napi 12 óránál is többet.

Húsz év, elképesztő. Gazdag Tibivel is a mai napig játszunk együtt, hétfőn is közös előadásunk lesz

– mondta el Előd Álmos, aki annak idején Nemes Dávid karakterét formálta meg.

Az én életem egy nagy fordulatot vett, amikor Gesztesi Karcsi csatlakozott a sorozathoz, mi onnantól szerelmespárt alakítottunk. Az emberek nagyon szerették a karakteremet, Lenkét. Most is van még, aki így emlékszik rám és ez biztos felfrissül most

– emlékezett Vándor Éva, aki Csillagkút polgármesterét alakította a TV2 napi sorozatában.

Szabó Zsófi 2009-ben csatlakozott a szériához Betty Tanakis szerepében, az ő első jelenetét is bevágták a beszélgetés során, amire a TV2 Klubon még egy kicsit várni kell, ám addig is megannyi színes magazinműsor, izgalmas krimi-reality, átalakító show és szórakoztató film várja a nőket az új csatornán, a FEM3 programhelyén.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Forrás: TV2)

Címkék