A Magyar Sportújságírók Szövetsége a szervezet kongresszusán az elnökség szakmai kitüntetésével díjazta a portál rovatát. A díjat elsőként a Magyar Rádió sportosztálya nyerte el.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöksége szakmai kitüntetésben részesítette az Index teljes sportrovatát. Ez azért is kiemelkedő teljesítmény, mivel az elismerések történetében egy egész szerkesztői csapat kollektív díjazására ritkán kerül sor.

A díjat elsőként a Magyar Rádió sportosztálya nyerte el az évtizedeken át klasszikus hétvégi sportprogramnak számító műsorral, a Körkapcsolással, az élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzések élő lekövetésével.

Az Index főszerkesztője, Fekete-Szalóky Zoltán így fogalmazott a sportrovat kitüntetése után:

Nagyon büszkék vagyunk erre a szakmai elismerésre. Az elmúlt években már több kollégánk kapott komoly díjat, most az Index egyik rovatát, vagyis egy egész közösség munkáját jutalmazták a szakmabeliek. Éppen ezért ez a díj az Index elmúlt 3-4 évének egyik legjelentősebb szakmai elismerése. A kitüntetés értékét növeli, hogy idén még előttünk áll a labdarúgó-Európa-bajnokság és a párizsi olimpia is, amelyet a most elismert csapat irányításával egy piacvezető portáltól elvárható magas színvonalon hozunk el olvasóinknak.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Forrás: Index )

(Borítókép:  Huber Tamás, Klicasz Szpirosz, Borbély László, Szöllősi György (MSÚSZ-elnök), Krasz Emil, Kocsmár-Tóth István és Kiss Márton. Forrás: Indamedia )

Címkék