Senki másnak nincs akkora hatalma jelenleg az internet fölött, mint Taylor Swiftnek. Az énekesnő pedig – vagy legalábbis a mögötte álló PR csapat – ezt rendesen ki is használja.

 Taylor Swift legújabb albuma, a The Tortured Poets Department április 19-én debütál, de azoknak, akik már a perceket számolják, hogy végre hallhassák kedvenc előadójuk új számait, van egy jó hírünk:

a visszaszámlálást az Instagram elvégzi helyettünk.

Taylor Swift kedvéért az Instagram és a Threads jó pár rejtett funkciót bújtatott el felületein, hogy ezzel ünnepeljék a közelgő lemezt. Ha az énekesnő Instagram oldalára tévedünk (appon keresztül), és rá szeretnénk frissíteni a profiljára (azaz lehúzzuk az oldal tetejét), megjelenik az album címe, majd felbukkan egy számláló.

A számláló alatt pedig megjelenik, hogy csatlakozzunk az album ünnepléséhez a Threads felületén. Erre a lehetőségre kattintva a platform közli velünk, hogy Swift még nincs jelen a felületen, de ha szeretnénk, automatikusan feliratkozhatunk jövőbeni profiljára.

Egyes Threads felhasználók azt is észrevehették (ez a funkció nem frissült még mindenkinek), hogy az új albumhoz köthető hashtagekkel (#TTPD, #TheTorturedPoetsDepartment, #TorturedPoets, #TSTTPD, #Swifties vagy #Taylor Swift) ellátott posztok beszívecskézését a Threads egy csillogós effekttel jutalmazza.

Abból, hogy az énekesnőnek még nincs Threads profilja, de a rendszer így arra bíztatja a rajongókat, hogy ha érdekli őket az új album, mindenképp töltsék le az appot, egyértelműen arra lehet következtetni, hogy az együttműködés részeként még az X kihívójaként jelentkező felület is tartogat meglepetéseket a következő két napban.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture  Facebook és  LinkedIn oldalát is.

(Borítókép: Ashok Kumar/TAS24 / Getty Images)

Címkék