Szujó Zoltán vezetésével érkezik a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor az RTL-re!

Május 6-tól minden hétköznap este látható az RTL képernyőjén a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor. A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt Szujó Zoltán vezeti.

A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék.

A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza. 

Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj. Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.

A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. A vetélkedő gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.

A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít a televízió előtt ülő családoknak is május 6-tól minden hétköznap este az RTL-en. A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture  Facebook   és  LinkedIn   oldalát is.

(Borítókép: RTL)

Címkék