A 11,4 millió követővel rendelkező Binance X-en osztotta meg a magyar gazdasági portál egyik cikkét. A világ vezető kriptovaluta-tőzsdéjének posztjában az Economx, mint Magyarország vezető médiája van említve.

A napokban jelent meg egy cikk az Economx oldalán arról, hogy a Binance kriptovaluta-tőzsde a hatóságokkal és a kriptoközösségekkel együttműködve, sok százmillió dollár értékben szerzett vissza digitális pénzeszközöket csalóktól.

Ez nagy mérföldkő volt a kriptotőzsde életében, nem csoda, hogy büszkék az elért eredményre, így arra is, hogy a hírről, mint X-oldalukon írták, Magyarország vezető médiája, az Economx is tájékoztatta az olvasókat.

A Binance X-profilját 11,4 millióan követik, a posztot már majdnem 90 ezren látták. 

A Binance megosztása valószínűleg annak is köszönhető, hogy az Exonomx 2023. júniusában készített interjút Kyrylo Khomiakovval, a Binance Közép-Kelet európai régiójának általános igazgatójával. A beszélgetésben a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének régiós igazgatója a kriptoszektor akkori összeomlásáról fejtette ki véleményét. Azt is elmondta, hogy szerinte a szektor elkezdett megszabadulni azoktól a rossz minőségű projektjeitől, amelyek nem kínáltak valódi értéket. Mindezek miatt Khomiakov úgy vélte, hogy a jövőben még erősebbé fog válni ez az iparág. 

(Kép: NurPhoto / Getty Images)

Címkék