A Hell Energy különleges nemzetközi versenysorozat szervezésére készül, amelyben civilek és sztárok is részt vehetnek. A márka az ökölvívás világába készül berobbanni. A bajnoki cím mellé 100 ezer dollár fődíjat is ígér.

A több mint 60 országban jelenlévő Hell az idei évben egy nemzetközi bokszverseny szervezésére készül, a Hell Boxing Kings-re, amelyben amatőrök is részt vehetnek. Az egész éven át tartó versenyre tíz országból lehet jelentkezni, ebben Magyarország is szerepel, ahol a Sztárbox sikerének köszönhetően már megtapasztalhattuk az ökölvívásban rejlő izgalmakat.

A Hell továbbá Szlovákiából, Csehországból, Horvátországból, Szerbiából, Boszniából, Romániából, Görögországból, Bulgáriából és Azerbajdzsánból várja a jelentkezőket.

A Hell Boxing Kings a versenyt Roy Jones Juniorral közreműködésével szervezi, minden idők egyik legjobb ökölvívójával, aki négy súlycsoport világbajnoka volt, így ő lesz egyben az esemény arca és nagykövete is – olvasható a Hell Boxing Kings oldalán.

A teljesen egyedülálló, újszerű versenysorozat alatt 4 súlycsoport bajnokát keresik, a nyeremény pedig a bajnoki cím mellé járó fejenként 100 ezer dollár (36 millió forint), illetve szerződési lehetőség a Hell Energy Promotionnel. 

A busás összegért és dicsőségért – tizennyolc év felett – bárki beszállhat a ringbe, nem kötelező igazolt sportolónak lennie:

A verseny azoknak a bokszolóknak, küzdősportolóknak is utat nyit a profi boksz világába, akiknek a képességei megvannak, de eddig valamiért nem volt lehetőségük bizonyítani

– olvasható a Hell Energy oldalán.

A márka azt ígéri a jelentkezőknek, hogy a nemzetközi versenysorozat lehetőségével az ismeretlenség homályából, eljuthatnak a sztároknak kijáró csillogásig.

Felkészültség, alázat, szorgalom, eljött a Te időd!

– olvasható oldalukon a jelmondat.

A mérkőzéseket a Hell Boxing Kings YouTube csatornáján és közösségi média felületein sugárzzák majd. A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit pedig már élőben közvetítik.

Jönnek a celebek is

Az élő közvetítések során három súlycsoportban celeb versenyzők is a ringbe lépnek. A résztvevő országok delegált sztárjai szintén 100.000 dolláros fődíjért és a HELL Boxing Kings címmel járó dicsőségért csapnak össze – olvasható a Hell Energy oldalán.

A döntő 2024. decemberében lesz Magyarországon. A Hell azt közölte, hogy a Las Vegas-i színvonalú gálán sztárvendégek is fellépnek, köztük Roy Jones Jr. a Hell Boxing Kings fővédnöke is.

A versenyre a HELL Box Kings felületén lehet jelentkezni március 15-ig. Március közepétől a résztvevő országokban castingot tartanak, ami május közepén zárul.

(Borítókép: Roy Jones Jr. 2000-ben, aktív évei alatt. / Getty Images Hungary)

Címkék