Limitált kiadású parfümöt alkotott a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca – ezentúl bármelyik fogyasztó lehet hamburger illatú egyetlen spricceléssel.

Lehet egy illat ínycsiklandozó? A KFC szerint igen. Ezért megalkotta a No. 11 Eau de BBQ nevű parfümjét, hogy a rajongók ilyen formában is érezhessék a márka új hamburgerének illatát. Szerencsére a kölni aromáját nem az olaj szaga ihlette, hanem a klasszikus brit barbecue, amely enyhén keveredik a füstös faszén és a grillezett hús illatával.

A parfümöt gyógynövények és titkos fűszerek keverékével alkották meg, hogy a fogyasztóknak akkor is eszébe jusson az új Ultimate BBQ burger, amikor éppen nem esznek. Az új finomság egyébként eredeti receptúrájú csirkéből, ropogós hagymából és barbecue szószból tevődik össze, mindez briós stílusú zsemlébe zárva.

Az új illatról Phoebe Syms, a KFC UK & Ireland márkamenedzsere úgy nyilatkozott, hogy:

A No 11 Eau de BBQ megragadja vadonatúj Ultimate BBQ hamburgerünk ínycsiklandó illatát, amely lehetővé teszi, hogy minden spriccelés serceghessen. Ez az igazi megrögzött KFC- és BBQ-rajongóknak szól, mert ki mondta, hogy egy illat nem lehet finom is?

A KFC a 11 fontért (5000 forintért) kapható parfüm teljes bevételét jótékony célra fogja felhasználni, hogy a perifériára szorult fiatalokat segíthesse.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Forrás: The Standard)

(Borítókép: KFC SHOP)

Címkék