Dua Lipa bővíti szerepét az YSL Beauty-nál: az énekesnő lett a márka globális smink nagykövete.

Dua Lipa 2019 óta dolgozik együtt az Yves Saint Laurent-nal, ugyanis azóta az énekesnő az YSL Libre parfüm arca. Ám most a márka úgy határozott, hogy több energiát fektett szépségápolási termékeibe, ehhez pedig teljesen újrafogalmazták magukat.

Az YSL Beauty Instagram oldaláról pár hete minden korábbi bejegyzés eltűnt, majd egy új posztot tettek közzé, amivel jelezték, hogy a márka kész megújulni. Nem sokkal később feltöltöttek egy videót egy női sziluettről azzal a kísérő szöveggel, hogy új nagykövetet választottak. Bár a kommentelők nagy többsége már ekkor kitalálta, kiről is van szó, az YSL végül most posztolta a megfejtést: Dua Lipa lett a márka globális arca.

A színészi babérokra is törő háromszoros Grammy díjas koszovói-albán származású angol énekesnő a következőket nyilatkozta az új együttműködésről:

Számomra az illatok és a smink az önkifejezés egyik formája a játékosság, a kreativitásom és az egyéniségem mellett. Nagyon örülök, hogy az YSL Beauty család tagjaként részt vehetek ezen az utazáson.

Az említett utazás pedig nem más, mint a törekvés, hogy a márka smink termékeivel elérjen a fiatalabb generációkhoz is.

Dua Lipa elektromosságot hoz a márkánkba, arra inspirálva a nőket, hogy ne csak viseljék a sminket, hanem mindezzel jobban ki tudják fejezni azt, hogy kik ők és mit képviselnek.

– nyilatkozta Stephan Bezy, az YSL Beauty nemzetközi vezérigazgatója.

(Forrás: Marketing/Beat. Borítókép: Samir Hussein / Getty Images)

Címkék