A Lounge Group kreatívigazgatója, Radovics Péter is a százfős nemzetközi zsűriben foglal helyet.

A WINA, a World Independent Advertising Awards 2024-ben a mexikói Monterrey-ben rendezi meg jelentős nemzetközi díjátadóját. A világszínvonalú szakemberekből összeálló százfős zsűri ezúttal egy magyar tagot is a köreiben tudhat, a Lounge Group kreatívigazgatóját, Radovics Pétert. A tavalyi kiírásban ezüst díjat elnyerő kreatívigazgató május 16-án Miamiban értékeli társaival a nevezett pályaműveket, az elismeréseket pedig június 6-án nyújtják át – közölte február 22-én a DigitalHungary.

A nemzetközi díjat 2016-ban azzal a céllal alapították, hogy az öt különböző kontinensről származó, független, multinacionális ügynökségek és hálózatok munkáját elismerje, valamint hogy azok helyi és regionális láthatóságát globális szintre tudja emelni.

A verseny azért is rendhagyó, mivel a nevezés ingyenes, a résztvevőknek csak abban az esetben szükséges fizetniük az „odaítélési jogokért″, amennyiben helyezést érnek el. A 2024-es regisztrációs időszak május 3-ig tart, a szervezők a WINA hivatalos oldalán várják a beérkező pályázatokat.

Radovics Péter 8 éve erősíti kreatívigazgatóként a Lounge Group-ot, de az elmúlt húsz évben olyan cégeknél dolgozott, mint a Leo Burnett, J. Walter Thompson vagy a Team Red. A munkáit Cannes Lions, Golden Drum, Gerety Awards, Mad Stars, valamint Effie díjakkal jutalmazták az elmúlt években.

Címkék