Már elérhető az RTL+ előfizetői számára az Erzsébet királyné életét bemutató történelmi sorozat, a Sisi vadonatúj, harmadik évadának első és második epizódja, a további részek szerdánként élesednek majd.

A III. Napóleon bukása és a francia köztársaság kikiáltása utáni feszült politikai helyzetben Ferenc József úgy dönt, hogy a trónörökös Rudolf katonai kiképzését mihamarabb meg kell kezdeni. Sisi meg van győződve arról, hogy érzékeny fia meg fog törni a kaszárnyában. Kétségbeesésében nem lát más lehetőséget, mint hogy fiával elmeneküljön Bécsből. Férjének ultimátumot ad: csak akkor térnek vissza az udvarba, ha a fiú nevelése Sisi felügyelete alá tartozik.

A császárné egy dél-franciaországi szigeten húzza meg magát a trónörökössel, ám hiába várja a híreket Bécsből: Ferenc József nem hajlandó engedni felesége követelésének. A császárnak eközben komoly bel- és külpolitikai kihívásokkal is meg kell küzdenie és ehhez édesanyja, Zsófia főhercegné segítségére és befolyására is szüksége lesz.

A Sisi hat epizódból álló harmadik évadának további részei szerdánként élesednek majd. A streaming platform tartalmi kínálatában a széria teljes első és második évada szintén elérhető az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára.

(Forrás: RTL)

Címkék