Kiderült, melyek azok az ügynökségek, amelyek a Contagious értékelése szerint a reklám és marketing területen végzett kiemelkedő munkájukkal felkerültek a 2024-es Contagious Pioneer listára.

A Contagious ebben az évben is kiválasztotta a világ legkiemelkedőbb és legmerészebb kreatív ügynökségeit. Idén öt különböző kontinensről nyolc kreatív ügynökség érdemelte ki, hogy helyet kapjon a 2024-es Contagious Pioneer listán. A Contagious Pioneer lista tagjai idén is azok az ügynökségek lettek, amelyekről a Contagious úgy vélte, hogy az elmúlt évben a leginnovatívabb és leghatásosabb munkákat alkották a világon, és ezzel a kereskedelmi kreativitás mércéjét egy új szintre léptették.

A 2024-es Contagious Pioneer listára felkerülő ügynökségek ábécé sorrendben a következők:

  • BETC Paris
  • Colenso BBDO, Auckland
  • Gut Buenos Aires
  • Howatson+Company, Sydney
  • Lucky Generals, London
  • Ogilvy India, Mumbai
  • Rethink, Toronto
  • Uncommon Creative Studio, London

A Contagious szerkesztője, Chloe Markowicz elmondta:

A 2024 Pioneer ügynökségek olyan munkákat hoztak létre, amelyek a legkreatívabbak, leginnovatívabbak és leghatékonyabbak az iparágban. Olyan kampányokért érdemelnek elismerést, amelyek áttörő gondolkodásról tanúskodnak és új kreatív mércét állítanak fel, bemutatva, hogyan kell kinéznie a jövő marketingjének.

A szűrő egyszerű volt: A Pioneereket a Contagious IQ platformon megjelenő kampányok elemzése alapján választották ki. A Contagious szerint csupán a kreativitás és a stratégiai gondolkodás legmagasabb szintjéről tanúskodó munkák jutnak át a szerkesztői válogatáson, és kerülnek be az IQ-ba. Ez abból is érzékelhető, hogy 2023 januárja és 2024 márciusa között a Contagious szerkesztői és elemzői több ezer kampányt vizsgáltak meg, de végül csak négyszázat találtak arra érdemesnek, hogy írjanak róluk. A Pioneer listára azok az ügynökségek kerültek fel végül, amelyeknek a legtöbb kampánya jelent meg a Contagious IQ-n az adott időszakban, és amelyek más mutatókkal is kitűntek, például a munkájukban képviselt ügyfelek számával.

A Contagious szerkesztője azt is hozzátette, hogy:

A Contagiousnál csak a világ legjobb marketingeseivel foglalkozunk. Így az, hogy egy-egy kampányt a Contagious IQ platformon szerepeltetünk, már önmagában is nagy dicséret bármelyik ügynökségnek, de a Contagious Pioneer rangsorba kerülés azt jelenti, hogy egy ügynökség folyamatosan kiváló eredményeket produkál.

(Forrás: Contagious)

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Bortókép:  Westend61 / Getty Images)

Címkék