Emily Blunt és Ryan Gosling a Saturday Night Live (SNL) című műsorban vendégeskedtek, hogy közös filmjüket promózzák. A kaszkadőr című film népszerűsítésére a máig csillapíthatatlan Barbenheimer őrületet használták ki.

A 2023-as Oppenheimer és Barbie című filmek közös marketingjének elképesztő sikere még most is kitart, ez a Saturday Night Live című műsorban is beigazolódott, ahol a két film egy-egy szereplője, Emily Blunt és Ryan Gosling vendégeskedett. Ám ahelyett, hogy A kaszkadőr című új filmjük került volna a középpontba, végül egy Barbenheimer szakításnak lehettünk szemtanúi.

Ryan Gosling a monológja elején kijelentette, hogy új filmje és Emily Blunt miatt van a műsorban, így nem kell aggódnia a közönségnek: „Nem fogok viccelni Kennel, mert nem vicces. Kennel szakítanunk kell. Túl mélyre mentünk és vége” – hangzott a színész szájából. Gosling ezután megjegyezte, hogy egy szakítás feldolgozásának a legjobb módja egy Taylor Swift dal eléneklése, így zongorához ült, és bele is kezdett az All Too Well átdolgozott verziójának eldalolásába.

A Kennel töltött pillanatok felidézése közben megjelent Emily Blunt is, hogy figyelmeztesse társát; az új filmjük miatt vannak érkeztek. Ezután vadult csak el a performansz, ugyanis a két színész remek humorral tudta kihasználni a tavalyi év (vagy a valaha volt) egyik legerősebb marketing összefonódását. A kaszkadőrösített Barbenheimer parádéhoz végül Blunt is csatlakozott, hogy ő is szakítson az Oppenheimerben alakított Kitty nevű karakterével.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture Facebook és LinkedIn oldalát is.

(Borítókép:  AaronP/Bauer-Griffin / Getty Images)

Címkék