Halljuk, látjuk, mondjuk! – ezzel a mottóval szervezett konferenciát az Economx.

2024. á prilis 15-én a  Business Talks 2024 üzleti konferencia a hazai vállalkozások fejlesztésével, fejlődésével és a társaságok mindennapjaival kapcsolatos kérdésekkel foglalkozott. A rendezvényen az üzleti élet szakértői saját tapasztalataikról, vállalkozásuk kihívásairól  meséltek és beavatták a résztvevőket a legfrissebb trendekbe. 

A konferencia főbb témái az EU-s források elérhetősége, a sikeres pályázatok feltételei és a generációváltás voltak. A fesztivál napjáról korábban már mi is beszámoltunk.

A több mint 50 előadó között olyan igazi cápákat is találhattunk, mint Balogh Levente vagy Moldován András, előadott Lévai Bálint, a Biotech USA fiatal vezérigazgatója, Kürti Tamás, második generációs vállalkozó, a Kürt Akadémia vezetője, a világhírű, adatokat mentő Kürt Zrt. alapító, Kürti Sándor fia. Fellegi Áron, az EuroAtlantic Zrt. alelnöke a közvetlenül elérhető uniós forrásokról, a pályázatok megírásáról mesélt, de képviseltették magukat a Z generációs vállalatvezetők is, például Pachert Balázs a BalazsKicks és Diller Kevin, a Mobilfox tulajdonosa.

A Business Talks 2024 üzleti konferenciáról készült galéria a képre kattintva megtekinthető:

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb cikkekről, vagy szívesen hozzászólna a posztokhoz, akkor kövesse a MediaFuture  Facebook  és  LinkedIn  oldalát is.

(Borítókép:  Németh Szabolcs)

Címkék