Április 28-án, a pénzügyi birodalom igazi sztárjaival folytatódik a Cápák között hetedik évada.

Április 28-án 19:25-től a Cápák között visszatér az RTL képernyőjére, ahol a gazdag és kíméletlen üzletemberek kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

A hetedik évad tizedik adásában a Cápák – Orbók Ilona, Balogh Petya, Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András – egészen egyedülálló pitchekkel találják szembe magukat. Feltűnik ugyanis egy vállalkozó, akinek szülei a családi üzlettel korábban már lenyűgözték a sikeres üzletembereket. 

A nézők emellett egy 500 millió forintos üzleti ajánlatnak is tanúi lehetnek. Az üzleti izgalmak fokozása érdekében a show-műsor tizedik részében Lakatos István versenyezne Cápatársaival, Orbók Ilona pedig Balogh Petyával tenne közös ajánlatot egy vállalkozásra.

Így alakul a műsorrend

Az üzleti showműsor előtt a csatornán a Házon kívül jelentkezik, emellett a XXI. század is új időpontban kerül a televízió képernyőjére. Április 28-ig vasárnaponként A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjai lesznek láthatók, azonban a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend.

A televíziózás szerelmesei a hét utolsó napján a Híradó után láthatják a Házon kívült, amelyet minden héten 19:25-től a Cápák között hetedik évadának legújabb epizódja követ majd. Május 4-től pedig új időpontban jelentkezik a történelmi magazinműsor, a XXI. század, amelyet szombatonként, közvetlenül a Híradó előtt láthatnak azon akiket érdekel, hogy hogyan „élnek velünk a legendák”.

(Forrás: RTL)

(Borítókép: RTL)

Címkék