Március 17-én Magyarországra indul a Next Top Model Hungary. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz.

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én indul a Next Top Model Hungary, ahol az ígértek szerint az álmok valóra válhatnak. Az USA-ban 24, Németországban 17, valamint a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét - olvasható a TV2 sajtóközleményében.

A tét nem kicsi, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződés lehetőségét adja a győztesnek. A világ számos pontján hatalmas népszerűségnek örvendő Next Top Model Hungary hazánkba március 17-én vasárnap 19:00-tól érkezik és onnantól hetente jelentkezik majd.

Az első adásban kiderül az is, hogy kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségükkel és izgalmas személyiségükkel próbálják lenyűgözni a Next Top Model Hungary szakmai zsűrijét. Tizenhat lány ezzel egy lépéssel közelebb kerülhet a céljaihoz, és beköltözhet a NTMH luxus villájába, ami a verseny alatt az otthonuk lesz.

A sikerért keményen meg kell küzdeni, ezt jól tudja Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így garantáltan nem lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni.

A vágyott topmodell karrier, bár olykor csillogónak tűnik, mégis rengeteg kihívást és embert próbáló feladatot rejt magában. A szépség mondhatni alapfeltétel, ezen túl annak, aki a legjobb akar lenni, minden kitartására, erejére, alkalmazkodóképességére szüksége lesz a verseny során. A lányoknak nem csak az olykor extrém körülmények között zajló fotózások jelentik a kihívást: egymással, legbelsőbb félelmeikkel, az együttélés nehézségeivel és nem kevésszer a saját múltból visszaköszönő traumáikkal is meg kell küzdeniük a top modellé válás útján a kamerák kereszttüzében.

A résztvevőket ezen az úton a szakmai zsűri mellett számos, a divat világában már bizonyított szakember segíti majd, hogy legjobb formájukat nyújtsák. Többek között Kiss Márk, a Next Top Model Hungary divattervezője és stylistja, aki öltöztette már Palvin Barbarát és Mihalik Enikőt is. A lányokra földön, vízen, levegőben, havas hegycsúcsok között vagy épp napfényes tengerparton is feladat vár, így sem ők, sem a képernyő előtt ülő nézők nem fognak unatkozni a műsor során.

A győztes a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lehet. Ráadásul szerepelhet majd a JOY magazin címlapján is. A műsor szakmai partnereként a Budapest Central European Fashion Week szervezője, a Magyar Divat & Design Ügynökség felajánlotta a lehetőséget egy versenyző számára, hogy a divathét kifutóján mutatkozzon be a következő SS25 szezonban.

(Borítókép: TV2)

Címkék