Június elsejétől minden vasárnap reggel Mautner Zsófival lesz hallható a Kóstoljuk meg gasztroműsor.

Új színfolttal gazdagodik a Sláger Hétvége műsorkínálata, amelyben a gasztronómia is előkelő helyet kap. Mautner Zsófi műsorvezetésével június első napján rajtol a Kóstoljuk meg!, ahol minden a magyar konyha körül forog majd.

A műsor Budapest legizgalmasabb ízeire, embereire és történeteire fókuszál – közérthetően, inspirálóan és szerethetően.

Amióta gasztronómiával foglalkozom és a téma kapcsán lehetőségem volt rádióban is megfordulnom, mindig nagyon élveztem ezt a közeget. Így nagyon örültem, amikor a CylaGasztro mellett felkértek a Kóstoljuk meg! elindítására. A műsorban nemcsak a hazai gasztroélet egy-egy jeles képviselőjével beszélgetek, de egy „beugró ételt” is mindig magával hoz a vendégem. Azt az ételt, ami a védjegye és szerintem ő készíti a legjobban. Az első adásban Wolf András és az általa készített tökfőzelék lesz a főszerepben. A következő adásokban pedig terítékre kerül a gulyásleves és a dobostorta is

– árulta el Mautner Zsófi.

A műsorvezető minden héten más séfekkel, termelőkkel vagy a receptek mögött álló alkotókkal beszélget és bemutatja a hallgatóknak, hogyan találkozik az íz, az ember és a hagyomány egy tányéron. Legyen szó egy újhullámos bisztróról vagy egy vidéki családi receptről, itt minden a gasztronómiáról szól majd.

A Kóstoljuk meg! június elsejétől, vagyis jövőhét vasárnap reggel 8 órától lesz hallható a Sláger Hétvégében, valamint a teljes adás elérhető lesz a Sláger FM YouTube csatornáján és Mautner Zsófi social felületein is.

Címkék